Elektrisch ondersteunde handbike

De Elektrisch ondersteunde handbikes van Stricker kenmerken zich voornamelijk door de intelligente technologie en de hoogstaande kwaliteit waarmee deze producten ontwikkeld zijn. Wij bieden twee verschillende modellen Elektrisch ondersteunde handbikes van Stricker aan. Namelijk de Stricker Lipo Smart en de Stricker Neodrives. Beide kunnen zowel in een Para als een Tetra uitvoering geleverd worden. Verregaande aanpassingsmogelijkheden maken deze aankoppelfietsen erg geliefd bij de gebruiker.

Doordat de handbikes van Stricker zonder aparte module aan nagenoeg alle vastframe rolstoelen te koppelen zijn lenen de handbikes van Stricker zich uitermate goed voor her-inzetbaarheid. Een grote plus in de revalidatie wereld en en groot voordeel voor thuiszorgwinkels en dealers die met gemeentelijke aanbestedingen te maken hebben.

Stricker Neodrives handbike

Neodrives is het nieuwe motorsysteem van Alber. Het wordt gekenmerkt door een aangename krachtontwikkeling en een opvallende aanvulling op de prestaties van de bestuurder. Tetra-apparatuur beschikbaar

Bekijk product

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op