Geheel elektrische handbikes

Stricker heeft een uitgebreid scala aan geheel elektrische handbikes. Met een krachtige 36V motor kunnen deze elke uitdaging aan.

De lipo Lomo Micro (uitert compact), de Lipo Lomo (compakt) en de Free Lipo rijden geheel elektrisch en dat met een krachtbron van 36V. Met al deze Lipo`s kan de rijder eenvoudig meekomen met de mee-fietsende partner(s). Kinderrolstoelen.

Zijn absoluut geen probleem voor bovenstaande modellen.

De Lipomodellen zijn uitgerust met een of zelfs 2 (Free Lipo) Lithium Ion accu`s.Grote afstanden van zelfs 60 kilometer kunnen dus moeiteloos gehaald worden.

Ook zijn er uitvoeringen mogelijk voor rijders met slechte handfunctie. Vraag naar de mogelijkheden.

Stricker Lipo Lomo

Stricker – Lipo Lomo

De Stricker Lipo Lomo is de compacte geheel elektrische handbike, die de rijder overal brengt. Naar de stad, school, of werk, deze betrouwbare krachtbron stelt u niet teleur.

Bekijk product

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op