Kinderwagens en buggy's

Aangepaste kinderwagens en vouwwagens voor zijn belangrijke componenten binnen de zorg en het welzijn van kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Met innovatieve oplossingen en moderne ontwerpen, stelt HOGGI sinds 2005 de norm op dit gebied, zij streven daarbij naar permanente productoptimalisatie.

De Duitse producent van kinder-revalidatie en mobiliteitsproducten staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en voldoet bij de productie en ontwikkeling van zijn producten aan alle in Duitsland en de EU gestelde kwaliteitseisen.

Alle HOGGI rehab kinderwagens en opvouwbare buggy’s zijn ontworpen en met de hand gemaakt in Duitsland!

Hoggi bingo evolution mini kinderwagen

Hoggi Bingo Evolution Mini

De Hoggi Bingo Evolution Mini revalidatie kinderwagen is volledig aanpasbaar en instelbaar naar de wensen en behoeften van het kind en de gebruiker. Deze Hoggi Bingo Evo Mini versie is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten.

Bekijk product

Hoggi Bingo Evolution Kinderwagen

De Hoggi Bingo Evo kinderwagen is uniek in zijn soort, volledig aanpasbaar en instelbaar naar de wensen en behoeften van de gebruiker. Volledig meegroeibaar zodat de Hoggi Bingo Evolution jarenlang inzetbaar blijft.

Bekijk product

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op