Hoggi – Cleo plus

De Cleo kan dus als actieve rolstoel uitgevoerd worden, maar ook als actieve rolstoel met
kantelverstelling (Cleo Plus). Bij het kantelen verandert het zwaartepunt minimaal en
zodoende blijft de Cleo Plus erg licht rijden.

  • De kantelverstelling heeft een erg groot bereik van 52 gr.: van -7 gr. tot + 45 gr
  • Het Cleo Plusframe is standaard uitgerust met een abductieve zit mogelijkheid

Om een zo optimaal en individueel mogelijke verzorging te realiseren, kan de Cleomodulair samengesteld worden. Frame, zitunit en beenopvang zijn afzonderlijk te verkrijgen. Daardoor kun je uitgebreid variëren: van compleet standaard (frame, ziteenheid met beenopvang, met zit en rugkussen), tot deels individueel aangepast, en zelfs geheel op maat met een zitorthese. Bij een progressief verloop van de beperking, kan de Cleo dus eenvoudig aangepast worden. D.m.v een kit (zitplaat, rugdeel, as, en voetplaat) kan de Cleo verbreed worden. Ook kan van een actieve Cleo een Cleo Plus gemaakt worden. Door al die extra mogelijkheden is de Cleo de ideale kinderrolstoel, uitermate geschikt voor herinzetbaarheid.

Deel dit product

Terug naar het overzicht

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op