Krabat – Jokey

Krabat Jokey, Dynamische kinderstoel met paardzit.

De spreidstand voor het onderste deel van het lichaam en de voeten, garandeert een stabiele positie voor de bekken en reduceert de noodzaak van bovenlichaamssteun. De zit biedt het kind aanzienlijke mobiliteit en een stabiele en gevarieerde zit.

De Jockey is zeer compact met een modern design en is daardoor niet zwaar, vouwbaar en eenvoudig mee te nemen. De hoogteverstelling is manueel bedienbaar. Omhoog gaat automatisch vanwege de ingebouwde gasveer, omlaag door de zitting naar beneden te drukken. Optioneel kan de Jockey elektrisch bediend worden door een oplaadbare afstandsbediening.

De rugdelen van maat 1 en 2 zijn uitwisselbaar. De polstering is in diverse kleuren beschikbaar. Standaard op de Jockey zijn de polstering, de voetopvang incl. voetbandjes en heupgordel. Optioneel zijn o.a. verkrijgbaar : fixatievestje, eendilge voetplaat, enkelhuggers, werkblad, en een transporttas.

Deel dit product

Terug naar het overzicht

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op