Krabat Pilot

Krabat Pilot, een innovatief en afwijkend type kruiphulpmiddel

Traditionele kruiphulpmiddelen bieden niet genoeg dynamische assistentie om de heupen te liften. Juist dit aspect doet de Pilot uitmuntend met het gewenste resultaat. Wanneer het kind hulp krijgt bij dit liften van de heupen, wordt het eenvoudiger de knieën onder het lichaam te krijgen om het kruipen te optimaliseren. De hoogte en de hoeveelheid lifthulp kan worden aangepast aan het gewicht en de graad van activiteit, wat de Krabat Pilot geschikt maakt voor alle kinderen van 1 tot 5 jaar.

De Pilot heeft 3 wielen en aanpasbare wrijving. Het voorwiel kan 360 graden draaien, zodat het kind elke willekeurige richting op kan, zonder over de vingertjes te rijden. Het ligkussentje is afneembaar en wasbaar.

Krabat Co-Pilote
Adequate en correcte wrijving van de knieën is essentieel voor kruipen. De Krabat Co-Pilote kniebeschermers zijn speciaal ontwikkeld voor ondergrond als parket, PVC en tapijt. Uitermate geschikt in combinatie met de Pilot maar ook zelfstandig te gebruiken.

Pilot: Award for design excellence – Norwegian Design Council

Deel dit product

Terug naar het overzicht

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op