Krabat Pirat

Krabat Pilote is een zwemhulp, om kinderen een veilig gevoel van vrijheid in het water te geven.

Ze kunnen met de Pirate zelfstandig in het water zwemmen en zelf bepalen welke kant ze op willen zwemmen. Dit gebeurt zeer veilig, omdat de Pirat niet kan omslaan. De 3 drijvers zorgen voor een zeer grote stabiliteit.

Met een zitbroek, of band om de heupen en de rug, wordt de zwemmer in een veilige positie geplaatst. De positie van het schaaltje kan variërend ingesteld worden van bijna sta-positie naar lig. Het zwemmen in de Pirate zorgt ervoor dat spieren aansterken in nek, rug, arm, been en romp, en kan gebruikt worden door zwemmers in alle niveaus in functioneren.

Deel dit product

Terug naar het overzicht

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op