Kinderwagens

Hoggi – Bingo Evo

 
 
Hoggi Bingo evolution

Hoggi Bingo kinderwagens zijn een erg belangrijk onderdeel van verzorgingen in de revalidatie.

Hoggi (Gregor Horacek) zet daarin al vele jaren de maatstaf.
 
De Bingo Evolution is zeer vernuftig ontworpen en vakkundig gebouwd. en biedt vele mogelijkheden zoals: Meegroeibaarheid in zitdiepte, zitbreedte en rughoogte, ompacte vouwmaten, 4 voudig aanpasbaar veersysteem (AFS), Individueel aanpasbaar Polster Systeem (IPS), 45 graden kantelverstelling, rughoekverstelling (licht bedienbaar) en de zit is omkeerbaar (aanpassen zitrichting) en te plaatsen op een kameronderstel. (Cobra)

 

mail ons   download de folder   download het order formulier

 

Hoggi – Zip

 
 

Hoggi zip

Hoggi Zip in het dagelijkse leven

Zorgt voor een eenvoudig en zorgeloos mobiel vervoer.
Ouders en verzorgers stellen zeer concrete eisen aan een Rev-buddgy. De ZIP voldoet ruimschoots aan deze eisen. Door hun unieke en compacte vouwmaten passen ze gemakkelijk in elke kofferbak. De Zip-buggy garandeert een ideale instelbaarheid en een lange gebruiksduur. De zitdieptes zijn in twee lengtes instelbaar, de rugleuning in verschillende hoogtes en de traploze onderbeenlengte is instelbaar.
 
De keuze tussen diverse hoogwaardige wielvarianten met lucht- of polyurethaanbanden plus een geweldige rijeigenschappen, zorgt garandeert voor een persoonlijke uitvoering. Voor een mooie optische uitstraling zijn er ook aluminium-look velgen beschikbaar.
 
REV-Produkten zorgt voor een breed assortiment aan accessoires, waardoor er veel ruimte is voor individuele aanpassingen. Optionele kussen en zelfs de bespanning vouwen hoeven er niet vooraf afgehaald te worden. Net zoals de hoek verstelbare voetplaat, kan moeilijk zoek raken.
 
De ZIP is er in twee maten. Maat 1 heeft vouwmaten van 78 cm en is 50 kg belastbaar. Maat 2 heeft vouwmaten van 91 cm en is 60 kg belastbaar.

 

mail ons   download de folder   download het order formulier

 

   

RevProdukten staat voor: Hoog service niveau, persoonlijke benadering en de klant staat altijd centraal