Loop-kruip-zwemhulp

Hoggi Flux

 
 

hoggi flux loophulp

Hoggie Flux Loophulp

Stabiel, betrouwbaar en meegroeibaar.
 
Vrij van optisch en psychisch storende delen, stimuleert Flux de rechtopstaande lichaamshouding tijdens het lopen. Het uiterst stabiele doch zeer lichte frame, garandeert onverbiddelijke veiligheid en ondersteunt een veilig bewegingspatroon. Wanneer een achterwaartse beweging wordt gemaakt, zal deze automatisch worden geblokkeerd, wat het veiligheidsgevoel stimuleert. De terugloopremmen kunnen via een veiligheidspin uitgeschakeld worden, zodat Flux zowel voorwaarts als achterwaarts kan rijden. De grepen kunnen in zowel de hoogte als in de diepte versteld worden, voor verschillende lichaamslengten. Het vouwmechanisme met zekerheidsvergrendeling maakt het transport en het opbergen eenvoudig.
 
Flux wordt in vier maten aangeboden en bevat:

  • Stootwielen ter bescherming van omgeving
  • Inklapbare bagagedrager
  • Dynamische heupgeleiding
  • Zitbroek als vang- en geleidingsgordel en zitbroekbeugel

 

mail ons   download de folder   download het order formulier

 

Krabat Pilot

 
 

Krabat pilot

Krabat Pilot, een innovatief en afwijkend type kruiphulpmiddel

Traditionele kruiphulpmiddelen bieden niet genoeg dynamische assistentie om de heupen te liften. Juist dit aspect doet de Pilot uitmuntend met het gewenste resultaat. Wanneer het kind hulp krijgt bij dit liften van de heupen, wordt het eenvoudiger de knieën onder het lichaam te krijgen om het kruipen te optimaliseren. De hoogte en de hoeveelheid lifthulp kan worden aangepast aan het gewicht en de graad van activiteit, wat de Krabat Pilot geschikt maakt voor alle kinderen van 1 tot 5 jaar.
 
De Pilot heeft 3 wielen en aanpasbare wrijving. Het voorwiel kan 360 graden draaien, zodat het kind elke willekeurige richting op kan, zonder over de vingertjes te rijden. Het ligkussentje is afneembaar en wasbaar.
 
Krabat Co-Pilote
Adequate en correcte wrijving van de knieën is essentieel voor kruipen. De Krabat Co-Pilote kniebeschermers zijn speciaal ontwikkeld voor ondergrond als parket, PVC en tapijt. Uitermate geschikt in combinatie met de Pilot maar ook zelfstandig te gebruiken.

Pilot: Award for design excellence – Norwegian Design Council
 

mail ons   download de folder   download het order formulier

 

Krabat Pirat

Krabat pirat

Krabat Pilote is een zwemhulp, om kinderen een veilig gevoel van vrijheid in het water te geven.

Ze kunnen met de Pirate zelfstandig in het water zwemmen en zelf bepalen welke kant ze op willen zwemmen. Dit gebeurt zeer veilig, omdat de Pirat niet kan omslaan. De 3 drijvers zorgen voor een zeer grote stabiliteit.
 
Met een zitbroek, of band om de heupen en de rug, wordt de zwemmer in een veilige positie geplaatst. De positie van het schaaltje kan variërend ingesteld worden van bijna sta-positie naar lig. Het zwemmen in de Pirate zorgt ervoor dat spieren aansterken in nek, rug, arm, been en romp, en kan gebruikt worden door zwemmers in alle niveaus in functioneren.
 

mail ons   download de folder   download het order formulier

 

   

RevProdukten staat voor: Hoog service niveau, persoonlijke benadering en de klant staat altijd centraal