Vakuform – Vakuform zitkussens

Vakuform huidvriendelijk zitkussens op orthese afstelbaar.

De Vakuform zitkussens zijn van huidvriendelijk neopreen vervaardigt en door middel van een vacuümtechniek geeft het kussen de vorm van de afdruk, een orthese.

Nadat het kussen zijn vorm heeft aangenomen, houdt het kussen haar vorm aan voor een aantal dagen. Door lucht in te voeren in het kussen, krijgt het kussen zijn oude vorm terug en kan het in zeer korte tijd weer een nieuwe vorm aannemen. Hierdoor kunnen vergroeiingen, veranderden houdingen en groei eenvoudig worden opgevangen zonder enige kosten.

Door middel van een drukbewakingssysteem kan het kussen eventueel zelfs permanent in de gewenste
vorm gehouden worden.

Het Vakuformkussen is een druk verlagend kussen. De hardheid is variabel in te stellen. Bij een dreigende of al aanwezige Decubitus kan die plek ingedrukt worden en zodende voor bescherming bieden.

De Vakuform producten kunnen ingezet worden bij: huiselijke omgeving, instellingen voor gehandicapten, revalidatiecentra, geriatrische instellingen, kinderdagcentra, ziekenhuizen, ect.

Deel dit product

Terug naar het overzicht

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op