Lasal – Zwemkussens

Vrijheid in het water met de zwemkussens van lasal

Lasal heeft diverse accessoires voor de mobibed in het assortiment. Onderstaand een aantal matrassen waaruit gekozen kan worden.

Boot: Een ovaal ligkussen met grote opstaande rand. Het kussen is gevuld met Polystyreen balletjes en zorgt voor een comfortabele lighouding.

MT Tumle: Een ovaal ligkussen gevuld met Polystyreen balletjes, en zorgt voor een comfortabele lighouding.

MT Duplo: Een 2-delig afritsbaar ligkussen gevuld met Polystyreen balletjes. Het kussen
en zorgt voor een comfortabele lighouding.

MT Triplo: Een 2-delig afritsbaar ligkussen, gevuld met polystyreen balletjes. Het kussen zorgt voor een comfortabele lighouding.

Deel dit product

Terug naar het overzicht

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op