Alley Hoop – Basketbal

De Alley Hoop is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van volwassen en jonge atleten die beginnen met basketballen. Nieuwe spelers moeten de juiste hoogte en hoek van de stoel vinden, evenals de perfecte balans en ze kunnen dit alleen doen door te trainen met de rolstoel en de opstelling van tijd tot tijd een beetje te veranderen. Alley Hoop is eenvoudig en volledig instelbaar, zodat iedereen zijn perfecte opstelling en balans kan vinden.

Deel dit product

Terug naar het overzicht

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op