Sport rolstoelen

Als actieve rolstoel sporter heb je goed materiaal nodig! RevProducten levert dans, tennis en basketbalrolstoelen van OffCarr in diverse modellen.

Alley Hoop – Basketbal

De Alley Hoop is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van volwassen en jonge atleten die beginnen met basketballen. Nieuwe spelers moeten de juiste hoogte en hoek van de stoel vinden, evenals de perfecte balans en ze kunnen dit alleen doen door te trainen met de rolstoel en de opstelling van tijd tot tijd een beetje te veranderen. Alley Hoop is eenvoudig en volledig instelbaar, zodat iedereen zijn perfecte opstelling en balans kan vinden.

Bekijk product

Top Spin – Tennis

De Top-Spin is een aluminium tennis-/badmintonrolstoel verkrijgbaar in drie- of vierwiel uitvoering. Onze constante verbetering heeft geleidd tot drie verschillende modellen van onze meest populaire tennisrolstoel, geschikt voor zowel professionals als beginners. De stoel is snel en wendbaar, maar ook zeer aanpasbaar. Dit heeft de Top Spin tot een bekend model op tennisbanen over de hele wereld gemaakt.

Bekijk product

Ace – Tennis

De OffCarr Ace is een titanium sportrolstoel uitermate geschikt voor rolstoeltennis. Deze titanium tennisrolstoel wordt volledig op maat gemaakt en is een bliksemsnelle professionele tennisrolstoel. Het titanium frame maakt de stoel flexibel en extreem sterk, maar toch ultralicht en ongelooflijk soepel op de baan. De Ace is ontworpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van de Paralympische kampioenen van de wereld.

Bekijk product

Zodiac – Schermen

De Zodiac is een aluminium rolstoel met stevig frame voor Schermers. Zodiac is ontworpen door niet alleen rekening te houden met het ontwerp, maar vooral met de behoeften van atleten: stabiliteit en duurzaamheid. Volledig op maat gemaakt, het is perfect voor zowel beginners als professionals. Het frame is van aluminium, sterk en flexibel en de rolstoel is even geschikt voor rechts- en linkshandige sporters. De rugleuning, de voetensteun en de handgreep zijn in hoogte verstelbaar.

Bekijk product

Fenice- Dans

De OffCarr Fenice is een aluminium vastframe rolstoel met een prachtige vormgeving. De stoel is heel geschikt voor rolstoel dansen

Bekijk product

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op