Ultra light rolstoelen

RevProducten levert diverse Ultra lichte rolstoelen van met merk OffCarr, zoals de Eos, Venice, Zodiac Fenice en Quasar.

Idra 2.0 Fix & Adjust

De Offcarr Idra 2.0 lichtgewicht rolstoel is een verstelbare starre aluminium rolstoel, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van actieve en dynamische gebruikers.

Bekijk product

Eos Fix en Adjust

De Italianen verstaan als geen ander de kunst van het combineren van functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Dat samengevat in een ultra lichtgewicht Titanium vastframe rolstoel geeft: De EOS.

Bekijk product

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op