Vouw rolstoelen

Vouwrolstoelen van modern design. Makkelijk mee te nemen en ligt in gewicht. Revproducten levert de Halley, Alhena, Vega, Althena en Diva.

Alhena

Ultra lichtgewicht opvouwbare titanium rolstoel. De slimme en dynamische achterwielverstelling, HwP (Helicoid wheel Plate), biedt een hele reeks achterwielposities om de zit- en/of rijinstellingen van de rolstoel te personaliseren.

Bekijk product

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op