Scootmobielen

Een scootmobiel heeft een belangrijke functie daar waar het komt op vrijheid en zelfredzaamheid.

Ouderen en mensen die om welke reden dan ook minder mobiel zijn hebben erg veel profijt van een scootmobiel waardoor zijn minder afhankelijk zijn van anderen.

Ook wij bieden Scootmobielen aan in ons assortiment. De vintage scootmobiel Gatsby biedt alles wat men van een kwalitatief goede scootmobiel mag verwachten maar dan in een stoere vintage look gebaseerd op de iconische Ford Model T.

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op