Manuele handbikes

Manuele handbikes van het Duitse kwaliteitsmerk Stricker, zijn eenvoudig te koppelen aan nagenoeg alle vastframerolstoelen, zonder adapter of aanpassingen aan de rolstoel.

De City Kid (voor kinderen), de City 7 (de stadsbike), de Ultra Light (lichtgewicht sportieve bike) en de City Compact (vouw bike) zijn daardoor ideaal voor die situaties, waarbij de rolstoel “licht” moet blijven.

Stricker – City

De Stricker City is een allround handbike die zich o.a. uitstekend leent voor beginnende handbikers met een lange duurzaamheid waardoor deze weinig onderhoud vereist. Voor dit model kunt u kiezen tussen een tandriem of een kettingaandrijving.

Bekijk product


Er hoeft geen extra stang onder de rolstoel gemonteerd te worden en overige aanpassingen aan uw rolstoel zijn ook overbodig.

Het aankoppelen van de handbike aan de rolstoel gebeurt eenvoudig met behulp van het gepatenteerde koppelsysteem waar de Stricker handbikes bekend om staan.

Manuele handbikes van Stricker zijn opgebouwd uit componenten die heel gangbaar zijn in de “normale” fietsenwereld, waardoor alle goede fietsenmakers de rijder kunnen helpen met service. Ook wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Er zijn diverse (tetra) uitvoeringen mogelijk voor rijders met slechte handfunctie. Vraag naar de mogelijkheden.

Onderstaande video’s geven een goed beeld van de mogelijkheden van onze manuele Stricker handbikes.

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op