Kinderproducten

Met name kinderproducten in mobiliteit worden zeer kritisch beoordeeld als het gaat om functionaliteit, meegroeibaarheid, design en duurzaamheid.

Bij de keuze van mobiliteits en revalidatieproducten voor kinderen zijn er diverse partijen betrokken. Onder andere ouders/verzorgers, revalidatie specialisten, het kind zelf en gemeenten hebben allen hun eisen en wensen.

Gemeenten willen dat de revalidatie en mobiliteitsproducten meegroeibaar zijn en eenvoudig weer her-inzetbaar is. De dealer wil dat deze duurzaam en eenvoudig te onderhouden zijn. Kinderen en ouders vallen voor het ontwerp en design maar ook kwaliteit en gebruiksgemak speelt daarin een belangrijke rol.

Wij vinden het belangrijk om aan alle wensen en behoeften van deze diverse partijen te voldoen. Dat is ook de reden dat wij partnerships aangegaan zijn met leveranciers van innovatieve producten binnen de revalidatietechnologie voor kinderen.

Leveranciers als Hoggi, Stricker, Offcarr en Krabat zorgen voor een sterk merken portfolio waarmee wij aan alle wensen en behoeften binnen de kinder revalidatie en mobiliteit kunnen voldoen.

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op