Handbikes en aankoppelfietsen

Al sinds 1989 zijn Reiner en Edgar Stricker bezig met het ontwikkelen van handbikes, accessoires en vernieuwingen, die het voor de rolstoelrijder makkelijker maakt, grotere afstanden af te leggen, sport te bedrijven, beter te functioneren of te recreëren. Met deze ontwikkelingen en vernieuwingen zijn zij vaak marktleider en trendsetter.


De Stricker aankoppelbikes zijn eenvoudig aan alle vastframe rolstoelen te koppelen zonder adapter.(dus geen extra gewicht aan je lichtgewicht rolstoel). De rolstoelrijder kan in zijn eigen rolstoel blijven zitten en hoeft geen transfer te maken naar een onwennige andere rolstoel.

Door middel van 3 verstellingsmogelijkheden, kan de Stricker in een ideale positie ingesteld worden, maar ook eenvoudig aan de volgende rolstoel gekoppeld worden. Uitermate geschikt voor de her-inzetbaarheid.

Met andere woorden: de Stricker handbike wordt aangepast naar de wensen / behoeften van de gebruiker en de rolstoel en niet andersom.

Welke handbike is het beste voor mij? 

Bij Rev kunnen we u een breed scala aan modellen en accessoires aanbieden, zodat u de Stricker handbike kunt kiezen die het beste bij u past.

Verzamel de antwoorden op de volgende vragen en u heeft het handbike-profiel dat u nodig heeft.

Uiteraard staan wij klaar u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Waarvoor ga ik de handbike gebruiken?

Als u van plan bent om het te gebruiken voor vervoer in de stad of om kilometers te maken, moet u er rekening mee houden bij het kiezen van de wielmaten of het aantal versnellingen.

  • Voor de langere afstanden is het ideaal de Ultra- serie te kiezen: kies een groot wiel en veel versnellingen.
  • Wanneer u uw handbike vooral  in de stad gebruikt, is onze City- serie het meest geschikt: het kleinere wiel maakt dat deze handbike serie gemakkelijker te manoeuvreren is. Het zal afhangen van de hoogteverschillen van uw stad welke versie het beste bij uw wensen en behoeften past. 

Hoe ziet mijn leefomgeving er uit?

Woon ik in de stad? hoe is de ligging van mijn stad? Woon ik in een landelijke omgeving? Een landelijke omgeving zal vaak als gevolg hebben dat afstanden overbruggen noodzakelijk is. Gevolg: een handbike is een must!

  • Voor zeer onregelmatige terreinen of met grote hoogteverschillen zijn de meest aanbevolen handbikes elektrisch of hybride .
  • Als de begaanbaarheid in uw omgeving goed is en er weinig hoogte verschillen zijn, raden we u aan om voor een manuele handbike te kiezen mits uw lichamelijke gezondheid dit uiteraard toelaat. 

Heb ik veel of weinig kracht?

Zijn mijn handen of armen aangedaan?

Geen probleem, wij bieden diverse tetra aanpassingsmogelijkheden voor alle soorten aankoppelbikes van Stricker die wij in ons assortiment hebben. Daardoor kunnen wij de door u gewenste handbike aanpassen naar uw wensen en behoeften. 

Ik ga veel op reis:

voor de reislustige types hebben wij een aantal interessante oplossingen, compact en toch een volwaardige aankoppelbike, kijk dan eens naar de geheel elektrische Stricker Lipo Lomo pico de iets grotere variant, de Lipo Lomo Micro of manuele handbike van Stricker de City Compact.

Met deze modellen  handbikes is reizen een eitje: klein en veelzijdig, daardoor eenvoudig mee te nemen in het vliegtuig of de trein. Dus ook op vakantie kunt u volop profiteren van de gemakken van een handbike of aankoppelbike. 

De sportieve handbiker:

Naast de aankoppel handbikes van Stricker hebben wij een uitstekend assortiment vastframe handbikes voor de sportieve veeleisende handbiker. De sportieve lighandbikes van Stricker zijn uitstekend te gebruiken voor de recreatieve en de competitieve handbiker. Daarnaast hebben we een aantal driewiel handbikes in ons assortiment die goed te gebruiken zijn wanneer stabiliteit tijdens het biken een must is.

 

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op