Handbikes

Stricker Handbikes

 • Handbike
  Handbike
 • Handbike
  Handbike
  Volledige bewegings vrijheid
 • Handbike
  Handbike
  Dagje aan het strand met een stricker handbike

Al sinds 1989 zijn Reiner en Edgar Stricker bezig met het ontwikkelen van handbikes, accessoires en vernieuwingen, die het voor de rolstoelrijder makkelijker maakt, grotere afstanden af te leggen, sport te bedrijven, beter te functioneren of te recreëren. Met deze ontwikkelingen en vernieuwingen zijn zij vaak marktleider en trendsetter.

De Stricker aankoppelbikes zijn eenvoudig aan alle vastframe rolstoelen te koppelen zonder adapter.(dus geen extra gewicht aan je lichtgewicht rolstoel). De rolstoelrijder kan in zijn eigen rolstoel blijven zitten en hoeft geen transfer te maken naar een onwennige andere rolstoel. Door middel van 3 verstellingsmogelijkheden, kan de Stricker ook in een ideale positie ingesteld worden, maar ook eenvoudig aan de volgende rolstoel gekoppeld worden. Uitermate geschikt voor de herinzetbaarheid.

 

Manuele handbikes Elektrisch ondersteunde handbikes Geheel electrische handbikes

handbike City Kid
Stricker handbike Smart Lipo Stricker handbike Free Lipo
In de categorie manuele handbikes leveren wij o.a. de City kid, de City 7, de Ultra Light en de City Compact (vouwmodel) van het merk Stricker
verder
Het model Smart Lipo van Stricker is een elektrisch ondersteunde handbike. Met dit type handbike moet u zelf mee helpen.
verder
Rev Produkten heeft 3 volledig elektrische handbikes in het assortiment. De Lipo Lomo Micro, Lipo Lomo en Free Lipo
verder

 

Sport, 3 wiel en offroad handbikes Voorzetwielen handbikes Overige modellen handbikes
Stricker handbike lupo lighandbike Stricker handbike lomo 360 Stricker handbike tumboroller
De sport, 3 wiel en offroad serie biedt atletische en aerodynamische lighandbikes. Met de puma serie kan elk terrein begaan worden inclusief steile hellingen.
verder
Het 3e wiel. Handig, mobiel licht en compact zijn slechts een aantal kenmerken lomo serie. Heuvels en slecht terrein zijn geen probleem en veilig te berijden.
verder
Dagje naar het strand of het zwembad? Met de tumboroller is dat geen probleem. De tumboroller weegt slechts 11 kg en is opvouwbaar.
verder

 

   

RevProdukten staat voor: Hoog service niveau, persoonlijke benadering en de klant staat altijd centraal