Vakuform kussens

Vakuform kussens

Vakuform producten bieden een unieke combinatie van vacuüm techniek met hoogwaardig, flexibel, huidvriendelijk neopreen. Door het ‘inbrengen’ van lucht wordt het kussen erg zacht en past zich aan de contouren van het lichaam. Aansluitend aan het ‘vacuümtrekken’ van het kussen, zorgt het kussen ervoor dat er een vaste (‘orthese’) vorm ontstaat. Drukontlastend, her-moduleerbaar en meegroeiend. Vakuform producten zijn uitermate geschikt voor: groei, wisselende houding, therapie, oefen- en uitprobeersituaties, klinieken, revalidatiecentra, kinderdagverblijven, dagverblijven, geriatrische verpleeghuizen en in de huishoudelijke verzorging. Deze producten zijn leverbaar met of zonder bekleding, met of zonder zijpelotten en met of zonder aluminiumschaal ten behoeve van zit- of ligorthese.

Vakuform Ligkussens Zitkussens
Vakuform kussens

Vakuform ligkussens

Vakuform zitkussens
De hardheid van een vakuform kussen is variabel in te stellen. Ideaal bij dreigende of al aanwezige Decubitus om extra bescherming te bieden.
verder
Vakuform ligkussens zijn op orthese afstelbaar.
Nadat het kussen zijn vorm heeft aangenomen, houdt het kussen die vorm aan voor een aantal dagen.
verder
Huidvriendelijke zitkussens op orthese afstelbaar.
Het Vakufrom zit kussen is een druk verlagend kussen. De hardheid is variabel in te stellen.
verder

 

Airflex kussen Bad & WC kussens Diverse kussens

Vakuform airflex kussen

Vakuform bad & WC kussens

Vakuform overige kussens
Airflex rolstoel zit- en rugkussens
Airflex rolstoelkussens bevatten luchtkussen techniek, waarbij vier luchtkamers in verbinding staan met elkaar, waarin de lucht kan circuleren of stilstaan.

verder
Een huidvriendelijk kussen op orthese afstelbaar.
De kussen zijn van huidvriendelijk neopreen vervaardigt. Een vacuümtechniek geeft het kussen de vorm van de afdruk, en orthese.

verder
Vakuform kniekussen, hoofdsteun, armopvang, beenopvang, kuitkussen. Aanpasbaar voor personen die behoefte hebben aan speciale zorg voor de hoofd of ledematen.
verder

 


RevProdukten staat voor: Hoog service niveau, persoonlijke benadering en de klant staat altijd centraal