Kussens

Vakuform producten bieden een unieke combinatie van vacuüm techniek met hoogwaardig, flexibel, huidvriendelijk neopreen. Door het ‘inbrengen’ van lucht wordt het kussen erg zacht en past zich aan de contouren van het lichaam. Aansluitend aan het ‘vacuümtrekken’ van het kussen, zorgt het kussen ervoor dat er een vaste (‘orthese’) vorm ontstaat. Drukontlastend, her-moduleerbaar en meegroeiend. Vakuform producten zijn uitermate geschikt voor: groei, wisselende houding, therapie, oefen- en uitprobeersituaties, klinieken, revalidatiecentra, kinderdagverblijven, dagverblijven, geriatrische verpleeghuizen en in de huishoudelijke verzorging. Deze producten zijn leverbaar met of zonder bekleding, met of zonder zijpelotten en met of zonder aluminiumschaal ten behoeve van zit- of ligorthese.

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op