Lasal – Mobibed

Lasal – Meegroei baar met activiteiten.

De Lasal Mobibed is een verrijdbaar bed/onderstel waarin je iemand eenvoudig liggend kunt vervoeren. Grote stuurwielen aan de voorzijde, zorgen fijne wendbaarheid waarmee je eenvoudig iemand kunt verplaatsen in en om de instelling of thuis.

De elektrische hoog- en laagverstelling zorgt ervoor dat er een groot bereik is qua hoogte. Dit vergemakkelijkt het geven van therapie en maakt de verzorging een stuk makkelijker. De elektrische rughoekverstelling samen met de voetverstelling zijn optioneel. Deze maken het mogelijk om in een zitpositie te komen. Wat er voor zorgt dat je de gedurende dag beter door je activiteiten komt.

Het standaard liggedeelte kan gemakkelijk worden uitgeschoven. Hierdoor is de Mobibed meegroei baar met het lichaam. De gemonteerde duwbeugel is daarnaast hoog en laag verstelbaar. De elektrische versnellingen zijn gemakkelijk via een afstandsbediening te verstellen. De accu is oplaadbaar. De voetplaat is manueel te verstellen, maar ik ook elektrisch verkrijgbaar.

Voor de Mobibed zijn diverse matrassen beschikbaar:

  • Boot: Een ovaal ligkussen met grote opstaande rand. Het kussen is gevuld met Polystyreen balletjes en zorgt voor een comfortabele lighouding.
  • MT Tumle: Een ovaal ligkussen gevuld met Polystyreen balletjes, en zorgt voor een comfortabele lighouding.
  • MT Duplo: Een 2-delig afritsbaar ligkussen gevuld met Polystyreen balletjes. Het kussen en zorgt voor een comfortabele lighouding.
  • MT Triplo: Een 2-delig afritsbaar ligkussen, gevuld met polystyreen balletjes. Het kussen zorgt voor een comfortabele lighouding.

Vakuform: Een van neopreen vervaardigt huidvriendelijke matras, passend,
welke via de vacuüm techniek, in “passende “ eventueel asymmetrische houding aan kan nemen.
Meerdere houdingen zijn hierbij mogelijk: buiklig, zijlig, knie-ondersteuning, abductie, en wisselende houdingen.

Ligorthese: Op wens is een vaste ligorthese mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Deel dit product

Terug naar het overzicht

Waarom werken met RevProdukten

Rev Producten is al jaren de specialist in mobiliteit. Als officiële importeur in Nederland van de topmerken, Stricker, Hoggi, Krabat, Manuel Onken, Offcarr, Lasal en Vakuform, leveren wij alleen handbikes, rolstoelen, scootmobielen, buggy’s, verrijdbare bedden en kussens van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in het doen van passingen en het adviseren van klanten, kunnen wij stellen dat wij echte specialisten zijn in het leveren van revalidatie en mobiliteitsproducten.

Ook zorginstellingen en revalidatie centra weten ons te vinden als het aankomt op de levering van kwaliteitsproducten in mobiliteit.

De vrijheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten is onze missie.

  • Hoog service niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Klant staat altijd centraal

Neem contact op